mi-corazon

Alla inlägg den 8 mars 2013

Av Johanna Thomsen - 8 mars 2013 22:32




      

Av Johanna Thomsen - 8 mars 2013 22:19

      Justin på sjukhus 

  Justin på väg till sjukhus.

  Rihannas nya frissa







HISS ELLER DISS?

Av Johanna Thomsen - 8 mars 2013 22:17

Kristien och Robert Pattinson skvaller:

 

 

Är slutet nära för allas favoritpar från Twilight?! Det är frågan vi ställer oss just nu. Robert Pattinson flyttade till Australien för ett par månader sedan för att jobba med sin nya film, The Rover, vilket har gått ut över förhållandet med Kristen Stewart. Kristen har fortfarande inte kommit och besökt honom, och hon försöker desperat få honom tillbaka till Los Angeles. "Hon räknar minuter tills han kommer hem", berättar en nära källa. "Det här sliter dem itu". Folk i deras närhet förklarar att Rob saknar Kristen med, men att han måste göra det här för sin karriär. "Han vill jobba - vilket är förståeligt", fortsätter källan. Kristen själv går runt i hans gamla t-shirts hemma och ringer och smsar honom dagarna i ända.

 

 

Efter ett minst sagt instabilt år av upp-och nedgångar har Kristen Stewart och Robert Pattinsonrelation stött på många påfrestningar, och kärleken verkar nu var mer ansträngd än någonsin.Rykten och nära källor till paret avslöjar att paret var separerade på Alla hjärtans dag och att Rob varken skickade en present, eller så lite som hörde av sig, till Kristen. En vän till paret berättar: "Så vitt jag vet så fick Kristen ingenting av Rob och var ensam hela dagen. Hon valde istället att umgås med sin mamma och sin bror så båda är väldigt stöttande."

Det är egentligen inte en sådan står grej att paret "firade" årets mest romantiska dag isär, vi menar - båda har ett späckat schema och det är inte alla par som kan få det att gå ihop varje år, med det som bekymrar är det faktum att Rob inte ens hörde av sig till KStew? Har kärleken dött totalt eller?!

 

Av Johanna Thomsen - 8 mars 2013 22:16

Demi och Ashton Kutcher skvaller:

 

Demi Moore och Ashton Kutcher gifte sig år 2005, men separerade i november 2011 då Ashtons stora otrohetsskandal uppdagades. I december förra året lämnade Ashton in skilsmässopapperen, men Demi har inte svarat på dem förrän nu. Nu kräver hon att få underhåll av Ashton, för att kunna betala sin advokats arvode, skriver Gossip Cop. Ashton har fortfarande inte kommenterat kravet, och det är oklart om han tänker betala.

 

Av Johanna Thomsen - 8 mars 2013 22:16

Taylor och Harry Styles skvaller:

 

Taylor Swift är inte bara känd för sin talang när det kommer till att skriva och sjunga bra poplåtar om kärlek, hon är också känd för sitt omtalade kärleksliv som alltid står i centrum. Men nu säger stjärnan att hon inte alls är den manslukerska media målar upp henne som, och att hon endast dejtat två killar under de tre senaste åren. "Om du vill ha en stor nyhet så har jag sedan 2010 dejtat exakt två killar (Conor Kennedy och Harry Styles, reds. anm.)", sade hon i en ny intervju. Tidningen Vanity Fair påpekar att hon också dejtat killar som Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner, Joe Jonas och John Mayer (som hon tidigare erkänt), vilket hon ignorerar.

"Att en kvinna skriver om sina känslor och sedan blir utpekad som en klängig, galen, desperat flickvän som bara vill att du ska gifta dig och skaffa barn med henne, det tycker jag är att ta något som borde bli hyllat - en kvinna som skriver om sina känslor på ett erkännande sätt - och göra det till något som ärligt talat är lite sexisitiskt", fortsätter hon.

 

 

 

 

 

 

Saker och ting går fort fram i "Tarrys" sprudlande romans! Harry Styles och Taylor Swift verkar vara seriösa i sitt nya förhållande med varandra. Vi menar, först deras romaniska semester på Englands landsbyggd, därefter skickar Harry 23 cupcakes till Taylor på hennes födelsedag i torsdags och nu är han beredd att presentera henne för sin mamma hemma i England! Här går det undan, minsann. En nära vän avslöjar: De har totalt fallit för varandra. Från början ville hon ha honom... för att han var het. Men nu är de söta tillsammans. Taylor ser en framtid med honom, till skillnad från John Mayer."

Av Johanna Thomsen - 8 mars 2013 22:14

Justin och Selena Gomez skvaller:

 

 

Justin Bieber har haft det väldigt stressigt på senaste tiden , och nu har det visat sin mörka sida för stjärnan. I går kväll skickades Justin till sjukhus i London, efter att ha haft det väldigt svårt att andas. Justin kände sig yr och omtöcknad under hela gårkvällens konsert, och när han bara hade fyra låtar kvar att sjunga, tog han sig backstage och kollapsade. Han togs in i ett privat rum där han fick syrgas från läkare på platsen.

Läkarteamet menade att han skulle direkt till sjukhus, men Justin sade att "han var tvungen att avsluta showen för fansen". Justin höll ut de sista fyra låtarna och fick stående ovationer, men skjutsades till sjukhuset direkt efteråt. Just nu mår Justin okej, men läkarna vill låta honom vara inlagd under dagen för att undersöka honom helt och hållet innan han får åka hem.

 

Justin Bieber var en riktigt snäll liten kille när han inledde sin karriär - men det var som bekant ett par år sedan. Justin har omgetts av flertalet skandaler på senaste tiden, och nu har hans skivbolag tröttnat på hans beteende. "Efter ett krismöte i USA ringde Justins chefer upp honom på Skype för ett väldigt allvarligt samtal", berättar en nära källa.

"Det föreslogs att han ska stanna inne mer och städa upp sitt rykte... Justin tog samtalet bra och har lovat att ta sina fans i första hand framöver". Skivbolaget ska enligt uppgift ha fått nog när Justin var nästan två timmar sen till sin konsert i London i måndags.
  

Selena Gomez och Justin Bieber gjorde slut i början av 2013, och sedan dess har de båda två synts med sina vänner, och försökt komma över uppbrottet. Nu har Selena talat ut om sitt singelliv, och att hon redan är redo att hitta kärleken igen: "Jag tror på kärlek, ja. Jag är en sådan tjej. De flesta av mina vänner tror att jag kommer hitta kärleken", avslöjade hon.

Och trots att hon och Justin var medias mittpunkt under tiden de var tillsammans, har hon inga planer på att dejta en okänd kille från en annan bransch: "Jag har dejtat killar som inte är i min bransch, och det blir bara svårt och stressigt". Hon berättar också i intervjun att hon inte är väldigt sugen på att gå ut och försöka hitta någon ny, och att hon förvånansvärt nog inte blivit utbjuden sedan hon blev singel.

Av Johanna Thomsen - 8 mars 2013 22:13

Victoria´s Secret skvaller:

 

Nu händer det - underklädesjätten Victoria's Secret kommer äntligen till Sverige! Någon gång i vår kommer butiken att slås upp på flygplatsen Arlanda utanför Stockholm, och redan nu annonserar företaget efter personal till butiken på olika jobbsajter. Allt sägs vara klart inför premiären, men ännu har företaget inte gjort öppningen officiell. 

 

 

OMG!!!      

Av Johanna Thomsen - 8 mars 2013 22:11

Rihanna skvaller:

 

Att Rihanna älskar att byta frisyr är verkligen ingen hemlighet, och nu har hon slagit till på en ny stil igen. I går visade superstjärnan upp en helt ny sidecut, när hon var på väg till River Island-lanseringen.

 

Rihanna planerar barn med Chris Brown: "Jag kommer att vara mamma inom fem år!"

 

Efter att ha avslöjat sin obrytbara relation till Chris Brown en gång för alla har nu Rihanna talat ut om hennes dröm om att skaffa barn! Hennes pånyttfödda romans med Chris har fått henne att tänka på framtiden och hon avslöjar att hon kommer att vara en mamma inom fem år: "Jag kommer förmodligen att få barn. Jag ber om att kunna få en semester i en bra månad så att det går. Men innan måste jag verkställa några saker så att att jag aldrig mer behöver turnera i mitt liv, även om jag älskar att turnera. Jag vill ha hälsa och glädje inom fem år."

 

Presentation


Hej jag heter Johanna och är 14år och jag älskar djur, hänga med kompisar, shoppa, resa, prata spanska och mysa hemma! :)

Hoppas ni gillar min blogg! :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-12
 12-15
 15+

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Instagram

 

  Johanna900


Ovido - Quiz & Flashcards